Aanmelden nieuwe leerlingen

Wilt u uw kind(eren) aanmelden voor onze school? Hier vindt u meer informatie.

Aanmelden op Het Kompas

Als uw kind vier jaar wordt, mag het naar school. 

U kunt gedurende het hele jaar contact opnemen voor een rondleiding op onze school. We willen graag iedereen de kans geven om gedurende het schooljaar langs te komen voor een rondleiding op de scholen en niet specifiek op één dag in het jaar. Daarom organiseren we géén open dag. Daarnaast laten wij onze school graag zien als de kinderen aan het werk zijn. Op die manier kunt u de sfeer proeven én de manier van werken ervaren. Daarom plannen we rondleidingen bij voorkeur onder schooltijd. 

Zo rond het tweede jaar van uw kind  is het fijn om u te gaan oriënteren op een mogelijke basisschool. U heeft dan rustig de tijd om een rondleiding aan te vragen en om na te denken welke school het beste bij u en uw kind past. Wanneer uw kind drie jaar is, vragen we u om uw kind op een school te hebben ingeschreven. 

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Cindy Roeling (0174 512 628). 

Vóórdat uw kind vier jaar wordt, mag het vier dagdelen met het onderwijs op onze school kennismaken. De juf of meester van de groep neemt voor die tijd contact met u op om een afspraak te maken.