Nuttige informatie

Als ouder wilt u graag op de hoogte gehouden worden over wat er op school gaande is. Voor alle ouders van de kinderen van Het Kompas hebben wij de Social Schools app. Daarin is leuke en nuttige informatie van de klas te vinden, maar ook de kalender en de planner voor de 10-minutengesprekken. Maar ook op onze website is heel veel nuttige informatie te vinden. Lees gerust verder!

PCPOW

Stichting Protestants Christelijk Primair Onderwijs Westland (PCPOW) is met 14 basisscholen één van de grotere onderwijsorganisaties in Nederland. Onze stichting is een financieel gezonde organisatie die de zorg heeft voor circa 3950 leerlingen en circa 380 medewerkers. Onze scholen zijn te vinden in ’s-Gravenzande, De Lier, Heenweg, Honselersdijk, Maasdijk, Maasland, Monster, Naaldwijk en Wateringen. Onze scholen werken vanuit de christelijke identiteit aan kwalitatief goed onderwijs. Daarbij maakt elke school haar eigen specifieke keuzes passend bij de visie van de school. 

Schooltijden

Hoe laat begint de school eigenlijk. En hoe laat zijn de kinderen weer uit? De schooltijden vindt u hier

Vakanties

Gedurende het jaar zijn de kinderen een aantal keer één of meerdere weken vrij. Soms hebben ze ook een vrije dag. De vakanties en vrije dagen vindt u hier. 

Ziekmelden en verlof aanvragen

Het kan zijn dat u niet binnen de schoolvakanties op reis kunt. Of uw kind is ziek en kan niet naar school komen. Wat u dan kunt doen leest u hier. 

Aanmelden nieuwe leerling

Wilt u graag uw kinderen aanmelden voor Het Kompas. Hoe dat kan vindt u hier.

BSO

Op Het Kompas bieden wij voorschoolse, tussenschoolse en naschoolse opvang. Hoe dat in zijn werk gaat kunt u hier lezen.

Naschools cultuuraanbod

Vier keer per jaar bieden we een lessenserie van 5 á 6 weken aan voor de kinderen. De lessen vinden plaats na de reguliere schooltijd. Lees hier meer daarover.

Schoolmelk

Vindt uw kind het lekker om een koud pakje melk te drinken bij het tienuurtje of bij de lunch? Hier leest u hoe u uw kind aanmelden voor schoolmelk.

Voor ieder kind de juiste koers!